Welkom » Fruitbomen

Fruitbomen: Perenbomen -> Conference. Dit zijn lekkere handperen voor consumptie, meerjarig -> dit jaar al peren trekken, ca. 2,5m hoog, slechts 49euro/stuk bij ophalen, incl. kuip.Ze zijn in oktober verplant en in kuip gezet. Kunnen NU zo geplant worden in uw tuin, of eventueel in te maken bloembak of kunnen in kuip blijven staan. Een stok/paal erbij voor extra steun is aan te bevelen. Beperkte hoeveelheid. Ze komen uit een 1-rij systeem waardoor ook prima geschikt om een "fruitmuur" van te maken, zie foto hiernaast.. Het is eenvoudig om deze vorm zelf te snoeien en de takken waar nodig te geleiden. Ze nemen weinig ruimte in en geven dit jaar al mooie lekkere sappige handperen. 

Ophalen of bezorgen en/of planten in overleg, neem contact met ons op, wij helpen u graag verder, contactgegevens zie pagina: Over ons

 

Appelbomen: Elstar en Delkorf (zomerappel), dit zijn kwaliteitsappels voor consumptie, meerjarig -> dit jaar al appels te trekken, ca. 2-2,5m hoog.
Sierappels: Rode appeltjes v ca 3cm.

ALLE Appelbomen zijn NU SLECHTS 25 euro/st.

Ze zijn in oktober verplant en in kuip gezet. Kunnen zo geplant worden in uw tuin, of eventueel in te maken bloembak enz.. Een stok/paal erbij voor extra steun is aan te bevelen.

Ophalen of bezorgen en/of planten in overleg, neem contact met ons op, wij helpen u graag verder, contactgegevens zie pagina: Over ons

 

*****

Nog beperkte hoeveelheid, NU is de tijd om ze te verplanten.

Ze kunnen eventueel ook in kuip blijven staan maar dan wel van tijd tot tijd water geven.

*****