Welkom » Rookhout bbq&smoker

Rookhout van fruitbomen en enkele andere soorten

Roken is al eeuwenlang een manier om voedsel te conserveren. Vis en vlees werden vroeger vooral gerookt om het voedsel langer te kunnen bewaren. Tegenwoordig wordt het roken met hout vaak toegepast voor de bijzondere rooksmaak!

*****

Rookhout van fruitbomen geeft uw vlees en vis een heerlijke smaakvolle aroma,

licht zoetig, mild en fruitig.

*****

Elke houtsoort geeft weer een specifieke rooksmaak. Wij hebben ook regelmatig andere houtsoorten zoals, elzen-, eiken-, beuken- en wilgenhout.

*****

Specifiek voor bijvoorbeeld ons assortiment appelhout is een breed aanbod in diverse afmetingen en sorteringen van het rookhout, hierin zijn we uniek.

*****

De chips,  mini-sticks, vuistgrote chunks, round chunks en bulletjes kunnen gewoon puur gebruikt worden, tussen de briketten of houtskool gelegd worden, of in het speciaal daarvoor bestemde gedeelte in de smoker. E.e.a. is afhankelijk van type bbq of smoker en rookhout product. 

****

De bulletjes zijn er in diverse afmetingen al dan niet gekliefd evenals de chunks. Verder is er ook nog appelhout in fijne sortering. De round chunks zijn er in diverse diameters t, ook zijn er mini-sticks. Tenslotte zijn er  ook nog beuken chips.

(Zie foto's bij de betreffende producten).

*****

Al ons rookhout is uitstekend gedroogd en speciaal uitgezocht voor bbq en smoker.

******

Aan al onze tevreden klanten: Eet smakelijk!! 

 *******